Bezoek onze B2B (Business-to-Business) webshop om direct online te bestellen!

B2B WEBSHOP

WAAROM VOOR MY VILLAGE™ KIEZEN?

GESCHIKT VOOR ALLE MINIATUURMERKEN

De producten van MY VILLAGE ™ zijn geschikt om te verkopen naast alle merken miniaturen en figurines, zoals LEMAX, DEPARTMENT 56, LUVILLE, DICKENSVILLE en alle andere merken, eigen merk of verzamelbaar, ongeacht de schaal en grootte.

EEN TOTAAL CONCEPT

MY VILLAGE™ biedt een totaalconcept in kerstdorp accessoires. Onze productcollectie bestaat uit landschappen en een breed scala aan decoraties zoals verschillende soorten mos, stenen, sneeuw en hout. Daarnaast bieden we ook achtergronden, lijmen en nog veel meer om de consument in staat te stellen een prachtig miniatuurdorp te creëren.

MARKETINGONDERSTEUNING

We bieden marketing- en winkeldisplay ondersteuning, zoals voorbeelden van schappenplannen en afbeeldingen, signing, posters, flyers, instructievideo’s voor winkels en nog veel meer. Neem contact met ons op voor advies of meer informatie of als u een promo-pakket wilt bestellen.

WORD EEN VERKOOPPUNT

Met onze huidige internationale verkooppunten kunnen we creatieve mensen van over de hele wereld helpen bij het bouwen van hun droom miniatuur dorp Wilt u een MY VILLAGE™ verkooppunt voor uw gebied worden? Of u nu een tuincentrum, doe-het-zelfzaak, kerstwinkel of wat voor winkel dan ook hebt, de producten van MY VILLAGE™ zijn de perfecte aanvulling op uw catalogus. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden!

contact

NEDERLANDS DESIGN

Al onze producten zijn ontworpen en ontwikkeld in Nederland, wat een doorlopende unieke stijl garandeert dat voldoet aan de hoogste normen.

MYPZ01 - 3D-PUZZLE-CHRISTMAS-HOUSE

INNOVATIEVE PRODUCTEN

Elk jaar creëren en ontwerpen we nieuwe innovatieve producten bij MY VILLAGE™, gebaseerd op de laatste kersttrends en -ontwikkelingen, waardoor consumenten de mooiste miniatuurdorpjes kunnen creëren.

10+ JAAR ERVARING

Met meer dan 10 jaar ervaring weten we hoe we u en uw consumenten de beste producten en ervaring kunnen bieden. Wij zijn dé specialist in basisproducten en decoratieve producten voor miniatuurdorpjes.

BEKIJK PRODUCTEN

Bezoek de productcatalogus om alle producten te zien die MY VILLAGE™ te bieden heeft. Van landschappen tot decoraties, achtergronden en meer.

Producten

DUURZAAM

Omdat we ernaar streven onze impact op het milieu te verminderen, zijn alle landschapsmodellen gemaakt van 70% gerecycled plastic en zijn onze grondplaten gemaakt van 100% gerecycled plastic. Bovendien hebben we onze productverpakkingen tot een minimum beperkt.

HOGE KWALITEIT, GOEDE PRIJS

MY VILLAGE™ producten zijn ontworpen en gemaakt met zorg en hoogwaardige materialen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten die vele jaren meegaan tegen een goede prijs.

GEMAAKT IN DE EU

Het merendeel van de producten van MY VILLAGE™ wordt vervaardigd in de Europese Unie, wat garant staat voor de hoogste kwaliteit en naleving van alle normen.

Download product foto’s

Bezoek de downloadpagina om productafbeeldingen, instructievideo’s of andere afbeeldingen voor uw website, webshop, brochure etc. te downloaden.

Downloads
WILT U EEN VERKOOPPUNT WORDEN? NEEM CONTACT OP!

Begin vandaag met de verkoop van MY VILLAGE™ naast uw huidige miniatuur merken! Interesse om verkooppunt te worden voor MY VILLAGE™ of heeft u aanvullende vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of stuur een e-mail naar info@myvillage.nl

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

terug naar boven